Verhuren aan expats in Wageningen

Huis verhuren Wageningen

Huis verhuren Wageningen aan expats.

Uw huis verhuren Wageningen aan expats? Onder meer dankzij de University Wageningen groeit het aantal lokale expats enorm en die hebben uiteraard behoefte aan woonruimte. Expats zijn verantwoordelijk en genieten een goed inkomen. Een woning verhuren aan expats is daarom een voor de hand liggende optie als u wilt rekenen op een betrouwbare huurder. Er is ook de mogelijkheid om het verhuren en beheren van uw woning uit te besteden aan een vastgoedbeheerder.

Een goede start van uw huis verhuren Wageningen

Wat komt er allemaal bij kijken wanneer u begint met het verhuren van uw woning?

  • Huurwaarborg: dek u in tegen alle onvoorziene omstandigheden en laat een huurwaarborg opstellen. Deze moet ook in de huurovereenkomst worden vermeld.
  • Het gebruik van tapijt: huurders hebben de behoefte aan een schone woning en helaas wordt tapijt niet altijd als schoon gezien. De voorkeur is doorgaans een houten, betonnen of laminaat vloer.
  • Bevindingsstaat: voordat de verhuur van start gaat, is het van belang om een schriftelijke vaststelling van de staat van uw woning of appartement op te laten stellen.

Aanvullend op de richtlijnen hierboven, kunt u deze woning verhuren tips doornemen.

Groeiend aantal expats in Wageningen

De opening van het Expat Center Expats is alleszeggend. Vaak kiezen expats in Wageningen voor kant-en-klare oplossingen, in de vorm van gemeubileerde huizen. Grote bedrijven en instellingen hebben de behoefte aan hun expertise en laten expats daarom naar Wageningen komen. En daar hoort wel wat tegenover te staan: een riant inkomen en de betaling van de huisvesting. Ideaal voor u als verhuurder.

Huis verhuren Wageningen aan expats

Uw huis verhuren in Wageningen aan deze aantrekkelijke doelgroep? Sluit uw woning dan aan bij een verhuurmakelaar. Verhuurmakelaars hebben een groot klantenbestand met potentiële huurders, waaronder expats.
Zorg er ook voor dat u uw woning als compleet alles-in-één pakket kunt verhuren, inclusief elektriciteit en internet. Dit maakt het voor een expat zo makkelijk mogelijk om meteen in de woning te trekken.
Internationale studenten van de Wageningen University? Ook studenten zijn een interessante optie als u liever afzonderlijke kamers aanbiedt, in plaats van een volledige woning.