Beheerder

Op het moment dat de huurder de woning betrekt is het van belang goed voor de huurder en de woning te zorgen. Dit kunt u zelf doen of via een beheerder. Beheerders zijn doorgaans goed bekend met gestoffeerde en gemeubileerde verhuur en weten hoe om te gaan met de expat-huurders.  Het beheer van uw woning uit handen geven aan een professionele beheerder betekent geen kopzorgen voor de eigenaar maar ook de huurder weet dat er snel en adequaat gereageerd zal worden bij problemen.

U woningbeheerder behoort de volgende diensten te verlenen:

1. 24 uur per dag, 7 dagen per week: Problemen komen altijd op een ongewenst moment. De 24 uurs service helpt u bij technische en onderhoudskwesties, het dag en tijdstip maakt niet uit.

2. Rustig idee: De beheerder van uw woning neemt u het werk van verhuurder uit handen. Naast de afhandeling van van doorlopende problemen en klachten, wordt de verantwoordelijkheid van de financiele en administratieve aspecten van het verhuren door de beheerder overgenomen. Het innen van de maandelijkse huur, het (laten) uitvoeren van werk aan de woning en het controleren van de kwaliteit, indien nodig, het opstarten van een incassoprocedure.

3. Klanttevredenheid: Huurders hechten veel waarde aan professionele service. Een woningen met professioneel beheer heeft een streepje voor op andere woningen. Sommige huurders (bedrijven) huren alleen die woningen die een professioneel beheercontract hebben afgesloten.

Wilt u uw woning verhuren? Laat u dan adviseren door een ervaren woning beheerder.