Principle Vastgoed

Principle Vastgoed is de grootste verhuurmakelaar in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht is voornamelijk gericht op expats. Dit wordt benadrukt door de verscheidene internationale medewerkers die de organisatie rijk is. Expats zijn een interessante doelgroep voor huiseigenaren. Er zijn meer zekerheden omdat hun verblijfskosten vaak worden vergoed door de werkgever. Daarnaast is hun verblijf van tijdelijke aard (afhankelijk van de duur van de opdracht) waardoor de eigenaar verzekerd is van een tijdelijke verhuur.

Principle Vastgoed biedt gestoffeerde en niet gestoffeerde appartementen aan vanaf 800 euro. Buiten Amsterdam, Rotterdam en Den Haag worden ook huiseigenaren in Amstelveen, Leiden en Utrecht geholpen. Principle Vastgoed gaat flexibel te werk en probeert altijd met u mee te denken over de verwachtingen van de verhuur van uw woning. De organisatie bestaat tevens uit een ervaren en doelgericht team. Zij proberen altijd uw woning zo snel mogelijk te voorzien van een degelijke huurder.

Principle Vastgoed kan zowel de individuele verhuurder, professionele investeerder als ook de makelaar goed van dienst zijn. Principle Vastgoed verzorgt de promotie van uw vastgoed, handelt het contract af en biedt ondersteuning bij het verhuurproces. Daarnaast bent u verzekerd van de juiste juridische kennis. Dit is zeker geen overbodige luxe in de bureaucratische Nederlandse huurmarkt.Tevens bieden zij verder beheerdiensten aan voor een zorgeloos rendement van uw verhuurwoningen. Principle Vastgoed werkt verder op basis van no cure, no pay!

woning-verhuren

Direct zichtbaar op de 26 grootste verhuurwebsites?

Verhuren via Principle Vastgoed betekent dat uw woning zichtbaar is op verschillende social media kanalen, 11 expat gerelateerde websites en 15 Nederlandse verhuursites.Uw woning wordt o.a. exclusief geplaatst bij Perfect Housing, een exclusieve partner die gespecialiseerd is in het verhuren van woningen aan expats en op haar website maandelijks meer dan 35.000 (Engelstalige) bezoekers trekt. Kwalitatieve gemeubileerde woningen kunnen hierdoor snel worden verhuurd.

Bent u op zoek naar een huurder voor uw woning? Neem dan gerust contact op met het Principle Vastgoed team:

Tel.: 085 – 273 67 30

Mail: info@principlevastgoed.nl

Of bezoek de website en registreer uw woning op: Principle Vastgoed