Verhuren aan expats in Rotterdam

Huis verhuren Rotterdam

Begin met uw huis verhuren Rotterdam.

Uw huis verhuren Rotterdam en u zoekt hierbij naar de beste oplossing? Een woning verhuren aan expats is een veel gekozen oplossing en wordt steeds populairder. Een expat zoekt naar tijdelijke en kwalitatief hoogwaardige huisvesting in Nederland en de vraag in Rotterdam wordt daarbij steeds groter. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Huis verhuren Rotterdam. Waar aan denken?

Bij uw woning verhuren Rotterdam kunt u denken aan de volgende tips:

  • Beroepsactiviteit: het komt voor dat huurders een deel van de huurprijs aftrekken onder de noemer van beroepskosten. Voorkom dit, want de fiscus zal u zwaarder belasten.
  • Plaatsbeschrijving: voordat uw huis wordt aangeleverd is het van belang om een schriftelijke vaststelling van de staat van uw huis op te laten stellen.
  • Zelfstandige woonruimte: wanneer een expat uw huis bewoont, dient u er rekening mee te houden dat de gemeente Rotterdam verlangt dat iedereen ingeschreven moet staan bij het GBA, op het stadhuis.

Wilt u meer tips over waar u allemaal aan dient te denken? De volgende woning verhuren tips zorgen voor antwoorden op al uw vragen.

Expats: een interessante doelgroep

Uw huis verhuren Rotterdam aan een betrouwbare doelgroep? Expats genieten dankzij hun vergaande expertise van een relatief hoog inkomen, evenals een hoog aangeschreven opleiding. Dit maakt deze groep over het algemeen een betrouwbare doelgroep die op zoek is naar huisvesting in het hogere segment. Over het algemeen verblijven expats voor een aantal maanden of jaren in Nederland.

Uw huis Rotterdam verhuren aan expats

Is uw interesse gewekt en wilt u geadviseerd worden door een verhuurmakelaar in Rotterdam? De stad Rotterdam kent een explosief toenemend aantal expats. Maak gebruik van deze mogelijkheid en verhuur uw huis aan deze interessante groep. Verhuurt u liever afzonderlijke kamers? Net als expats, vormen ook internationale studenten een bijzondere doelgroep.