Verhuren aan expats in Nijmegen

Huis verhuren Nijmegen

Huis verhuren Nijmegen aan serieuze huurders?

Uw huis verhuren Nijmegen aan expats? Een woning verhuren aan de toenemende groep expats in Nijmegen wordt steeds vaker als verhuuroplossing gekozen. Uw huis verhuren aan expats is een veilige en bovendien lucratieve oplossing. Wilt u meer weten over de verhuur van uw woning aan deze aantrekkelijke doelgroep?

Huis verhuren Nijmegen. Een aantal tips:

Om te beginnen met uw woning verhuren Nijmegen aan expats krijgt u uiteraard te maken met een aantal regels. We geven u alvast een aantal nuttige tips.

  • Aanvraag van vergunning: de gemeente Nijmegen kan u een vergunning afgeven voor de verhuur van uw woning.
  • Huurwaarborg: niet verplicht en lang niet altijd toegepast, maar een huurwaarborg is wat ons betreft van cruciaal belang. Laat deze tevens in de huurovereenkomst vastleggen.
  • Beroepsactiviteit: sommige huurders zullen de huurprijs willen aftrekken als zogeheten beroepskosten. Voorkom dit echter, want de fiscus zal u dan zwaarder belasten.

Zoekende naar meer handige verhuurtips? We geven u graag een aantal aanvullende woning verhuren tips.
Zorg er ook voor dat uw woning in goede staat verkeert en onderhouden is. Biedt de expat een compleet alles-in-één pakket aan, door te zorgen voor een elektriciteit en internet verbinding. Maak hun komst naar Nederland zo makkelijk mogelijk.

Waarom zijn expats een lucratieve optie?

Uw huis verhuren aan expats is een bijzonder lucratieve optie. Expats worden namelijk naar Nederland uitgezonden vanwege hun vergaande vakkennis. En daar hangt een prijskaartje aan. Over het algemeen betaalt de bedrijf in kwestie namelijk de huurkosten. Hierdoor ligt de huurprijs voor expats vaak een stuk hoger dan bij een gemiddelde woning. Expats zijn doorgaans op zoek naar tijdelijke en gemeubileerde woningen in het duurdere segment.

Uw huis verhuren aan expats in Nijmegen

Voldoet het bovengenoemde profiel aan het door u gewenste huurdersprofiel? We zorgen graag voor meer informatie over uw huis verhuren Nijmegen. In de oudste stad van Nederland groeit de vraag naar expat woningen. Speel in op deze explosieve toename en begin met de verhuur van uw woning aan expats of kamerverhuur aan internationale studenten.
Vind u het verhuren van uw woning te veel moeite? Er is ook de mogelijkheid om het verhuren en beheer uit te besteden aan een vastgoedbeheerder. Een vastgoedbeheerder verhuurt uw woning, maar neemt daarnaast ook het beheer van uw woning op zich.