Verhuren aan expats in Eindhoven

Huis verhuren Eindhoven

Nu uw huis verhuren Eindhoven

Uw huis verhuren Eindhoven? U zit te denken aan het verhuren aan expats en wilt meer weten? Een woning verhuren aan deze interessante groep wordt steeds populairder. Expats zijn een gewilde groep huurders vanwege hun doorgaans keurige achtergrond en stabiele inkomen. Ook de kamerverhuur aan internationale studenten wordt steeds populairder.

Huis verhuren Eindhoven. Hoe beginnen?

Voordat er gestart wordt met uw woning verhuren Eindhoven, zijn een aantal voorbereidingen nodig. De verhuur van woonruimte is gebonden aan regels.

  • Vergunning: per wijk in Eindhoven kunnen verschillende regels gelden. Voor de verhuur van uw woning kunt u een vergunning aanvragen bij de gemeente Eindhoven.
  • Toestemming hypotheek verstrekker: heeft u een hypotheek lopen? Vraag dan bij de hypotheek verstrekker toestemming tot verhuur aan.
  • Service kosten: doorgaans betaalt de huurder een maandelijks voorschot op de servicekosten. Ga voor uzelf na welke invulling uw voorkeur geniet. Denk hierbij aan een internetaansluiting of een wekelijkse schoonmaker.

U wilt meer handige verhuur tips? Deze lijst met handige woning verhuren tips helpen u sneller op weg om uw woning in Eindhoven te verhuren.

Verhuren aan expats

Expats zijn vaak in Nederland voor een tijdelijke periode. Deze periode brengen zij in Nederland door vanwege de behoefte aan hun vergaande expertise. Een groot deel van de uitgaven wordt vergoed door de werkgever. Hierdoor beschikt de gemiddelde expat over ruime financiële mogelijkheden. De gewilde expertise komt voort uit de vergaande praktijkervaring en een hoog genoten opleiding. Met een expat haalt u dus een hoogopgeleide en vermogende huurder in huis.

Beginnen met de verhuur een expats

U ziet de vele voordelen in en wilt graag meer informatie? Er ontstaat in de lichtstad steeds meer vraag naar woonruimte voor expats. Speel in op deze groeiende vraag en begin met het verhuren van uw woning aan deze vermogende groep. Neem contact op met een verhuurmakelaar, die in het bezit is van een groot klantenbestand met potentiële huurders.
Wilt u liever stapsgewijs beginnen en u eerst richten op internationale studenten? Ook studenten vinden steeds vaker de weg naar het mooie Brabant.
Kost het verhuren van uw woning u teveel moeite? Dan kunt u het beheer en de verhuur van uw woning ook uitbesteden aan een vastgoedbeheerder.