Verhuren aan expats in Ede

Huis verhuren Ede

Huis verhuren Ede? Verhuur aan expats

Een tijdelijke periode uw huis verhuren Ede? De keuze voor woningverhuur aan het groeiende aantal expats is hierbij een logische invulling. Expats worden als verantwoordelijke huurders gezien en de maandelijkse huur wordt doorgaans betaalt door de werkgever. Een woning verhuren aan expats is dus een verstandige optie voor tijdelijke verhuur van uw huis.

Een aantal tips voor uw huis verhuren Ede

U wilt weten waar u allemaal aan moet denken bij het verhuren van uw woning? We geven u alvast wat informatie dat van pas zal komen:

  • Benodigde vergunning: de gemeente Ede dient uw aanvraag in behandeling te nemen en goed te keuren, voordat uw woning officieel als expat woning kan worden verhuurd.
  • Bevindingsstaat: voordat de verhuurperiode van start gaat, is het verstandig om een schriftelijke vaststelling van de staat van uw huis te laten opstellen. Denk daarbij aan het algemene onderhoud van uw woning. Zorg ook alvast voor een werkende internetverbinding en een aansluiting op het gas, water en licht.

Naast deze eerste tips, zijn er nog vele richtlijnen waar u op dient te letten. Deze woning verhuren tips geven u een complete indruk van alle aandachtspunten.

Steeds meer expats in Ede

Expats zijn op zoek naar woningen in het duurdere segment en kiezen veelal voor gemeubileerde huizen. Multinationals en andere grote bedrijven hebben de behoefte aan specifieke vakkennis en laten expats daarom overkomen naar Nederland. De werkgever zorgt doorgaans voor een riant inkomen en voldoet vaak ook aan de huurverplichtingen. En deze regeling is voor u als verhuurder buitengewoon gunstig.

Huis verhuren Ede aan expats

Is uw huis beschikbaar voor tijdelijke verhuur en wilt u deze aanbieden aan expats? Voordat uw huis officieel op de markt komt als expat woning, raden we u aan om deskundigheid in te schakelen van een verhuurmakelaar.
Zit u toch te denken aan kamerverhuur aan internationale studenten? Ook wanneer u alleen kamers te huur heeft, is deze groep een bijzonder interessante optie.
Als het verhuren van uw woning u teveel moeite kost, kunt u het beheer en de verhuur van uw woning ook uitbesteden aan een vastgoedbeheerder.