Verhuren aan expats in Deventer

Huis verhuren Deventer

Huis verhuren Deventer?

Starten met uw huis verhuren in Deventer? Tijdelijke verhuur van uw huis als expat woning is een optimale mogelijkheid waar u weinig zorgen aan zult hebben. Expats zijn verantwoordelijk en verdienen een uitzonderlijk goed salaris. Wilt u een veilige verhuuroplossing? Een woning verhuren aan expats past dan helemaal bij u.

U goed voorbereiden voor uw huis verhuren in Deventer?

Uiteraard wilt u een goede voorbereiding treffen, voordat uw huis als expat woning wordt verhuurd. Een paar handige tips waar u rekening mee dient te houden:

  • Onderhoud: als verhuurder heeft u de plicht om te zorgen voor het onderhoud en eventuele reparaties aan de woning die u verhuurt. Denk ook aan een aansluiting van het gas, water en licht. Leest u zich hier goed over in.
  • Benodigde vergunning: tijdelijk verhuren zonder dat uw huurder alle aanspraken kan maken op alle huurbeschermingsbepalingen? U heeft hiervoor een vergunning van de gemeente Deventer nodig.
  • Type huurcontract: bedenk goed welk soort huurcontract u wilt aanbieden. Ga in dit geval bijvoorbeeld voor een tijdelijk huurcontract.

Uiteraard wilt u naast bovenstaande informatie, nog meer tips hebben. Deze woning verhuren tips geven u de gewenste voorbereiding.

Inspelen op de vraag naar expat woningen

Het prachtige Deventer wordt, niet geheel verrassend, steeds vaker gekozen als bestemming voor nieuwe expats. En hierdoor is de vraag naar expat woningen ook enorm gestegen. Dankzij deze toename en de huurbetaling door de werkgever, is het verhuren aan expats erg lucratief. Expats zijn bovendien keurig opgeleid en bevinden zich in Nederland dankzij hun werkgerichte houding.

Uw huis verhuren Deventer als expat woning

Uw huis als expat woning aanbieden? Expats zijn nette huurders, maar u zult desondanks vast aanvullende vragen hebben. Tref een correcte voorbereiding en laat u inlichten door een verhuurmakelaar. Ook aan het nadenken over het verhuren van kamers aan internationale studenten? Ook deze groeiende groep studenten vormt een belangrijke doelgroep voor het tijdelijk verhuren van uw woning.
Is het verhuren van uw woning te veel werk voor u? De verhuur en het beheer van uw woning kunt u ook uitbesteden aan een vastgoedbeheerder.