Verhuren aan expats in Den Haag

Huis verhuren Den Haag

Huis verhuren Den Haag aan een expat?

U wilt uw huis verhuren Den Haag en bent op zoek naar gerichte informatie? Een woning verhuren aan expats wordt steeds populairder dankzij de stijgende vraag en de aantrekkelijkheid van deze doelgroep. Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? We geven u alvast een aantal nuttige woning verhuren tips.

Nuttige tips huis verhuren Den Haag

Let bij uw woning verhuren Den Haag onder meer op:

  • Contract van korte duur: in Den Haag is de zogenaamde short stay verhuur mogelijk, van gemiddeld 1 of 2 maanden. Daarnaast maken veel expats gebruik van de long stay verhuur, van een halfjaar of langer. Sluit daarom eerst een contract af voor een kortere periode. Bevalt de overeenkomst wederzijds? Dan kunt u aan een langere contractperiode denken.
  • Huurwaarborg: een huurwaarborg is altijd aan te raden. We raden u ook aan om de huurwaarborg in de huurovereenkomst te laten opnemen.

Wilt u aanvullende tips, zoals bijvoorbeeld specifieke informatie over de huurindexatie en een plaatsbeschrijving? Kom alles te weten via deze handige woning verhuren tips.

Expats: betrouwbaar en veelverdieners

U wilt uw huis verhuren Den Haag aan een betrouwbare huurder? Met het verhuren van uw huis aan een expat kunt u rekenen op deze gewenste betrouwbaarheid. Expats zoeken doorgaans kwalitatief goede woonruimte in Nederland en hebben de financiële ruimte om dit te bekostigen. Daarnaast worden expats doorgaans uitgezonden naar het buitenland vanwege hun expertise en genieten veelal van een hoge opleiding.

Verhuur uw woning aan een expat

Wilt u in contact komen met een verhuurmakelaar in Den Haag voor gerichte informatie? Den Haag wordt steeds populairder bij expats, waardoor er volop kansen liggen voor verhuur van uw woning.  Wilt u liever een andere oplossing? Dan zou u bijvoorbeeld kunnen denken aan kamer verhuur aan internationale studenten.