Verhuren aan expats in Den Bosch

Huis verhuren Den Bosch

Huis verhuren Den Bosch? Vele mogelijkheden.

Uw huis verhuren in Den Bosch en wel aan expats? Kiezen voor een betrouwbare huurder waar u geen omkijken naar heeft? Expat woningen worden steeds gebruikelijker en deze groep heeft behoefte aan luxe woningen. Expats zijn netjes en staan bekend als veelverdieners. Een woning verhuren aan expats is daarom zowel veilig als lucratief. Tevens is de kamer verhuur aan internationale studenten in opkomst.

Een juist begin van uw huis verhuren in Den Bosch

Expats zoeken een woning in het duurdere segment. Wat komt hier allemaal bij kijken?

  • Neutrale woning: met een neutrale inrichting spreekt u een breder publiek aan. Iedereen heeft namelijk een eigen stijl en voorkeur. Zorg ook voor een algemeen goed onderhouden woning.
  • Het gebruik van tapijt: huurders willen graag een schone woning en tapijt wordt niet altijd als schoon ervaren. Vaak kent een houten, betonnen of laminaat vloer de voorkeur.
  • Aansluitingen: Zorg dat de juiste aansluitingen aanwezig zijn voordat de huurder erin trekt. Dit maakt het voor hem/haar makkelijker, en als expat is het al lastig genoeg. Denk aan een internetaansluiting of gas, water en licht.
  • Vergunning: als u in aanmerking wilt komen voor verhuur van uw woning, dan dient u contact op te nemen met de gemeente Den Bosch. De gemeente ‘s-Hertogenbosch streeft ernaar om uw aanvraag binnen twee weken af te handelen.

Als aanvulling op bovenstaande informatie, kunt u bij deze woning verhuren tips kijken voor een compleet plaatje van alle geldende richtlijnen.

Meer expat woningen in Den Bosch

In Den Bosch groeit de vraag naar geschikte expat woningen. Deze interessante doelgroep is steeds meer op zoek naar huizen in een hogere prijsklasse. Meestal willen expats een eenvoudige en kant-en-klare oplossing, zoals een gemeubileerd huis. Voor u als verhuurder van een tijdelijke woning is dit dus een ideaal uitgangspunt.

Huis verhuren Den Bosch

Uw huis verhuren Den Bosch en kiezen voor veiligheid? Dan maakt u met expats de juiste keuze. Verhuurt u liever kamers? Dan kunt u denken aan internationale studenten. Voor alle informatie over verhuur aan expats en internationale studenten heeft u ongetwijfeld behoefte aan gericht en weloverwogen advies. Neem daarvoor contact op met een verhuurmakelaar. Verhuurmakelaars hebben een groot klantenbestand met potentiële huurders, en weten hoe deze markt in elkaar steekt.