Verhuren aan expats in Breda

Huis verhuren Breda

Huis verhuren Breda aan de vele expats

Uw huis verhuren Breda en bent daarbij op zoek naar een verantwoordelijke huurder? Betrouwbaarheid en het voldoen van de financiële verplichtingen zijn de belangrijkste graadmeters voor de ideale huurder. Deze criteria gaat doorgaans op voor expats en dat is gelijk de reden dat een woning verhuren aan deze groep steeds meer in trek komt. We zullen er nader op ingaan.

Tips voor uw huis verhuren Breda

Als u uw huis verhuurt aan expats krijgt u met regels te maken. Voor een optimale voorbereiding beginnen we graag met verschillende tips.

  • Vergunning: de gemeente Breda verstrekt vergunningen zodat u officieel uw woning kunt verhuren aan expats.
  • Plaatsbeschrijving: bij de aanlevering van uw woning of appartement is het aan te raden om voor een schriftelijke vaststelling te zorgen.
  • Brandverzekering: laat de expat in kwestie een brandverzekering voor zijn of haar huurdersaansprakelijkheid afsluiten.
  • De staat van uw woning: Zorg ervoor dat u uw woning netjes oplevert en er geen achterstalling onderhoud aan de woning is. Zorg vooraf voor een werkende internetverbinding, en regel vast gas, warm water en licht.

Wilt u meer achtergrondinformatie? Denk hierbij aan handige informatie over bijvoorbeeld de verschillende contractvormen. Zorg voor een optimale voorbereiding via deze woning verhuren tips.

Eenvoudig en zorgvuldig

Expats bevinden zich in Breda vanwege een beroepsmatige behoefte aan hun vakkennis. Omdat de werkgever betaalt voor huisvesting, is het profiel van expats bijzonder interessant voor tijdelijke verhuur van uw woning. Vaak kunt u uw meubels gewoon laten staan wat aanzienlijk scheelt in de kosten. Vanwege de professionele insteek van hun verblijf, kunt u er gerust op zijn dat de huur netjes betaald wordt en dat er met zorg met uw huis wordt omgegaan.

Verhuren aan de vele expats?

Komt het profiel van expats voor u overeen met die van de gewenste huurder? Wilt u nader geïnformeerd worden door een specialist in dit vakgebied? Vraag naar gerichte informatie bij een verhuurmakelaar, ook wanneer u denkt aan kamerverhuur aan internationale studenten.
Kost het verhuren van uw woning u teveel moeite? Er is ook de mogelijkheid om het verhuren en beheren van uw woning uit te besteden aan een vastgoedbeheerder. Een vastgoedbeheerder verhuurt uw woning, maar is daarnaast ook verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van uw woning.