Uw woning verhuren aan expats in Amsterdam

Huis verhuren Amsterdam aan expats?

Wilt u uw huis verhuren Amsterdam en bent u op zoek naar de beste aanpak? Een woning verhuren aan expats is een uitstekende mogelijkheid. Expats zoeken tijdelijke en kwalitatief hoogwaardige woonruimte in Nederland. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We voorzien u graag van een aantal handige tips.

Handige tips huis verhuren Amsterdam

Bij uw woning verhuren Amsterdam dient u onder meer te letten op:

  • Brandverzekering: laat de huurder een brandverzekering voor zijn of haar huurdersaansprakelijkheid afsluiten.
  • Huurovereenkomst: hoe vanzelfsprekend het ook mag lijken, vaak wordt er geen officiële huurovereenkomst vastgelegd. Zorg daarom altijd voor een huurovereenkomst.
  • Plaatsbeschrijving: zorg bij aanlevering voor een schriftelijke vaststelling van de staat van uw huis.
  • Short Stay: sinds januari 2014 worden er geen nieuwe Short Stay vergunningen meer verleend. In 2017 gaat de gemeente Amsterdam haar Short Stay beleid evalueren.

Wilt u meer handige tips, zoals informatie over de huurindexatie en de aanvraag van een vergunning? Kom meer te weten via deze nuttige woning verhuren tips.

Betrouwbare huurders met een hoog inkomen

Uw huis verhuren Amsterdam aan betrouwbare huurders? Doorgaans genieten expats een bovengemiddeld inkomen en een hoge opleiding. Expats staan bekend als betrouwbare huurders en zijn veelal op zoek naar een huis in het duurdere segment. Kenmerkend voor deze groep is dat expats voor een aantal maanden of jaren in Nederland verblijven. Na afloop van de voltooide huurperiode komt uw huis vrij voor een nieuwe huurperiode, eigen bewoning of verkoop.

Uw huis aan expats verhuren

Wilt u gerichte informatie en bent u op zoek naar een verhuurmakelaar in Amsterdam? Amsterdam heeft een groeiend aantal expats. Doe uw voordeel en speel in op de groeiende vraag naar expat woningen in Amsterdam. Zoekt u eerst een tussenoplossing? Dan zou kamer verhuur aan internationale studenten een interessante optie voor u kunnen zijn.